Wanneer je op zoek bent naar veiligheidsschoenen van een van ’s werelds bekendste merken met betrekking tot sportartikelen, waarbij geavanceerde technologieën, design en comfort worden gecombineerd, raden wij je aan dit volledige artikel over Reebok werk veiligheidsschoenen te lezen.

Geschiedenis van het merk Reebok

In dit artikel laten we enkele modellen Reebok werkschoenen zien. Eerst zullen we kort iets vertellen over de geschiedenis van het merk. Reebok International Limited is een industriële onderneming uit de Verenigde Staten, gespecialiseerd in de productie van sportartikelen en accessoires. Het bedrijf maakt deel uit van de Duitse industriële groep Adidas AG. Het is opgericht in 1895, oorspronkelijk onder de naam Mercury Sports. In 1958 is de naam veranderd naar Reebok. Het bedrijf is vernoemd naar het Afrikaanse dier rhebok, wat een soort antilope is.

Wat is nu het verschil tussen de werkschoenen van Reebok ten opzichte van werkschoenen van andere merken?

De producent zegt hierover het volgende: om goede werkschoenen te ontwikkelen dienen sterkte, veiligheid en de functionaliteiten van dagelijkse schoen te worden gecombineerd. Om die reden zijn de producten van de nieuwe lijn van Reebok qua uiterlijk vergelijkbaar met de sportschoenen en laarzen. Ze zijn namelijk ontwikkeld met behulp van technologieën uit die wereld om zo te kunnen voldoen aan de specifieke behoeften van elke gebruiker, in verschillende toepassingsgebieden.