Wanneer je op zoek bent naar veiligheidsschoenen welke geproduceerd worden door een bedrijf dat geschiedenis schrijft met haar high-tech schoenwaren voor de beroepshelden van onze wereld: de hulpverleners, raad ik je aan om ook de rest van dit artikel over Haix veiligheidsschoenen te lezen. In dit artikel zullen we enkele modellen Haix veiligheidsschoenen laten zien, ingedeeld naar hun uitstekende eigenschappen.

Een korte omschrijving van de geschiedenis van het merk Haix:

Veiligheidsdiensten hebben betrouwbaar schoeisel nodig voor het geval ze in actie moeten komen, ongeacht het type incident. Het kan zijn dat de hulpverleners gedwongen worden om op hun knieën te werken, om te klimmen, om zich een weg te banen door het puin of om zich voort te bewegen door de modder. De ‘’Rescue’’ lijn van Haix is ideaal voor al deze toepassingen en biedt bescherming, comfort en kracht in iedere situatie. Een geïntegreerd CROSSTECH membraan zorgt ervoor dat water, chemicaliën en bacteriën de schoen niet kan binnendringen, terwijl de schoen uitstekend blijft ademen. Veiligheidsdiensten uit alle landen vertrouwen op HAIX gespecialiseerde werkschoenen.

Wat onderscheid Haix van andere merken veiligheidsschoenen?

HAIX hoge kwaliteit veiligheidsschoenen zijn perfect voor brandweerlieden, ambulancepersoneel, politieagenten en soldaten. Maar ook voor bosbouw, ambacht, industrie en speciale toepassingen. Veiligheids-enkellaarzen én vrouwen en mannen schoenen zijn een belangrijk onderdeel van werkkleding. Hierom voldoen zij aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Ze bieden een optimale bescherming tegen incidenten en zijn extreem comfortabel, zodat ze gemakkelijk vele uren gedragen kunnen worden.